ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΕΣ
ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English

Αναζήτηση
 
 
Κατασκευαστές
JacK Links
SKLZ
Hyperice
Core-X System
Αθλητιατρικά » Παγοθεραπεία-Θερμοθεραπεία » HYPERICE » HYPERICE - Επαγγελματικό Σύστημα Παγοθεραπείας Ωμου XL

Περιγραφή

HYPERICE - Επαγγελματικό Σύστημα Παγοθεραπείας Ωμου XL [HI-10052]
HYPERICE - Επαγγελματικό Σύστημα Παγοθεραπείας Ωμου XL [HI-10052]

Κάθε συσκευή HYPERICE αποτελείται από δύο μέρη που λειτουργούν συγχρόνως σαν ένα σύστημα που μεγιστοποιεί την κρυοθεραπεία και τη συμπίεση, μεταφέροντας έτσι βέλτιστη κρυοθεραπεία. Τα δύο μέρη αυτά είναι:

HYPERICE ΔΕΣΤΡΑ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ

Σχεδιασμένο να παρέχει βέλτιστη συμπίεση στο συγκεκριμένο μέρος του σώματος. 3mm από υψηλής ποιότητας νεοπρέν συμπίεσης. Ανετη εφαρμογή που επιτρέπει ευκινησία κατά την θεραπεία.

HYPERICE ΠΑΓΟΚΥΨΕΛΗ

Πατενταρισμένη βαλβίδα απελευθέρωσης του αέρα από τη παγοκυψέλη, ενισχύοντας τη συμπίεση. Υπέρ-λεπτή παγοκυψέλη αντιμοκροβιακή που μεταφέρει απ’ευθείας τη ψύξη στο σώμα, Καπάκι διπλής ασφαλείας για τυχόν διαρροή. Παρέχει μέγιστη παγοθεραπεία για τον ώμο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

1. Γεμίστε τη παγοκυψέλη στα 2/3 με πάγο – χωρίς να προσθέσετε νερό. Κομμάτια πάγου η μικρά κόμμάτια είναι προτιμότερο με όλες τις συσκευές της HYPERICE.

2. Τοποθετείστε τη παγοκυψέλη σε μία επίπεδη επιφάνεια αφαιρόντας όσο γίνεται περισσότερο αέρα πρίν ασφαλίσετε το καπάκι

3. Τοποθετείστε το στόμιο της παγοκυψέλης μέσα στη τρύπα της δέστρας συμπίεσης

4. Τοποθετείστε τη δέστρα με τη παγοκυψέλη στο μέρος του σώματος σας, και εφαρμόστε την ρυθμίζοντας τις τρείς δέστρες στο επιθυμητό επίπεδο συμπίεσης

5. Πατήστε ελαφρώς τη βαλβίδα αέρος για την αφαίρεση του αέρα από τη παγοκυψέλη. Για επιπρόσθετη συμπίεση,  ρυθμίστε επιπλέον τη δέστρα αφού έχετε αφαιρέσει τον επιπλέον αέρα.

6. Αφήστε τη συσκευή για περίπου 15-20 λεπτά. Πατήστε τη βαλβίδα αέρος κάθε 5 λεπτά, για να αφαιρεθεί ο αέρας που συγκεντρώνεται κατά τη διάρκεια της παγοθεραπείας για μέγιατα αποτελέσματα.

Παρέχει μέγιστη παγοθεραπεία στον ώμο σε περιπτώσεις:

Τενοντίτιδας,Υπέρχρησης, Εξάρθρωσης,Μυϊκής κάκωσης, Ρήξη Μυοτενοντίου Πετάλου, Οστεοαρθρίτιδα Ακρωμιοκλειδικής

Κατασκευαστής: HYPERICE

Διαθέσιμες Επιλογές:
Χρώμα:
Μέγεθος:

 
<< Προηγούμενο  |  
SportsMedShop
Tzelalis_Nutrition
Network
facebook