ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΕΣ
ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English

Αναζήτηση
 
 
Κατασκευαστές
JacK Links
SKLZ
Hyperice
Core-X System
Συμπληρώματα Αθλητικής Διατροφής » Συμπληρώματα Διατροφής - GENSAN » OMEGA3 (90 pearls)

Περιγραφή

OMEGA3 (90 pearls) [GENOMEGA3]
OMEGA3 (90 pearls) [GENOMEGA3]

Το OMEGA 3 είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής ουσιωδών λιπαρών οξέων που λαμβάνεται απο το καθαρό ιχθυέλαιο. Λαμβάνοντας μία δόση omega 3 ημερησίως (*EPA & **DHA)  συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας και του σωστού ρυθμού της καρδιάς. Το DHA υποστηρίζει τις φυσιολογικές λειτουργίες του εγκεφάλου και την οπτική ικανότητα συγκεκριμένα. Η λήψη 250 mg EPA & DHA ημερησίως έχει πιό ευεργετικά αποτελέσματα.

Το OMEGA 3 προσφέρει πολλά ευεργετικά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό όπως είναι η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, προστασία των αγγείων και της καρδιάς, έχουν θετική επίδραση στην ρευματοειδή αρθρίτιδα, σε νεφρικές παθήσεις, στο άσθμα ακόμη και στον καρκίνο. Επίσης, είναι αναγκαία για την σωστή ανάπτυξη του εγκεφάλου καθώς και του μυϊκού και νευρικού συστήματος. Το OMEGA 3 λιπαρά οξέα ανήκουν στην κατηγορία των λιπαρών οξέων που δέν μπορεί να παράξει φυσικά ο οργανισμός και θα πρέπει να προστίθενται στην καθημερινή μας διατροφή. Υπάρχουν τρία είδη λιπαρών οξέων, το δεκαεξαονοικό οξύ ( DHA), το εικοσαπεντανοικό οξύ (EPA) και τέλος το λινολεικό οξύ (ΑLA). Κύριες πηγές OMEGA 3 λιπαρών εκτός από τα ιχθυέλαια, είναι και τα λιπαρά ψάρια όπως το σκουμπρί, ο σολομός, η ρέγκα, ο φρέσκος τόνος και οι σαρδέλες. Φυτικές πηγές OMEGA 3 λιπαρών οξέων είναι ο λιναρόσπορος, τα φύκια, τα καρύδια, η σόγια και τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά όπως το καλέ και το σπανάκι.

Ευεργετικά για την υγεία

Επιστημονικές έρευνες υποστηρίζουν οτι τα OMEGA 3 λιπαρά οξέα συμβάλουν στην γενική υγεία του οργανισμού επειδή βοηθούν τόσο στη σωματική όσο και στη νοητική ευεξία. Τα OMEGA 3 λιπαρά βοηθούν στην μείωση των καρδιοπαθειών λόγω του ότι έχουν αντιυπερτασικές ιδιότητες, βοηθούν στην ρύθμιση των καρδιακών αριθμιών, μειώνουν την δημιουργία θρόμβώσεων γιατί δρούν ενάντια στην προσκόλληση των αιμοπεταλίων και την λοίμωξη των αρτηριών. Τέλος, μια διατροφή πλούσια σε OMEGA 3 λιπαρά μειώνει τα επίπεδα των επιβλαβών λιπιδίων στον οργανισμό όπως η χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια ενω αντιθέτως αυξάνεται η καλή χοληστερόλη (HDL).

Εκτός απο την συμβολή τους στην υγεία της καρδιάς, τα OMEGA 3 λιπαρά συμβάλλουν και στην καλύτερη ρύθμιση της γλυκόζης του αίματος και στη μείωση της αντίστασης των κυττάρων στη δράση της ινσουλίνης, γεγονός ευεργετικό για άτομα με διαβήτη. Άτομα με οστεοαρθρίτιδα μπορούν να επωφεληθούν απο την κατανάλωση OMEGA 3 λιπαρών λόγω του ότι μειώνουν την φλεγμονή στην περιοχή της άρθρωσης. Επιπλέον συμβάλλουν στην μείωση του κινδύνου οστεοπόρωσης και δρούν ενάντια στην ανάπτυξη κάποιων μορφών καρκίνου όπως τον καρκίνο του προστάτη και του λεπτού εντέρου.

Κατασκευαστής: GENSAN

 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
SportsMedShop
Tzelalis_Nutrition
Network
facebook