ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΕΣ
ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English

Αναζήτηση
 
 
Κατασκευαστές
JacK Links
SKLZ
Hyperice
Core-X System
Προφίλ
 

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ

Είναι απλή. Η Αθλητιατρική είναι ότι έχει να κάνει με τον αθλητή. Κρατώντας τον αθλητή στο παιχνίδι. Φέρνοντας πίσω τον τραυματία αθλητή. Βοηθώντας τον αθλητή να φθάσει στη κορυφή. Προετοιμάζοντας τον αθλητή να κερδίσει!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Προστατεύοντας τον αθλητή με τα πιο σύγχρονα αθλητιατρικά προϊόντα, είναι ο πρωταρχικός μας σκοπός. Φυσικά το πάντρεμμα του αθλητισμού με την ιατρική δεν είναι κάτι νέο για την εταιρεία ΤΖΕΛΑΛΗΣ. Ο όρος “Sports Medicne” χρησιμοποιήθηκε από την εταιρία μας πριν από 25 χρόνια. Πηγαίνοντας πίσω στις αρχές του 80, θα βρείτε την πρωτοποριακή αυτή καινοτομία ενσωματωμένη στον ιδρυτή της ΤΖΕΛΑΛΗΣ Sports Medicne, Παναγιώτη Τζελάλη, που συνέλαβε την έννοια των Αθλητιατρικών προϊόντων σαν φοιτητής τότε και αθλητής της ομάδας του  Πανεπιστημίου του PACE όπου και έλαβε το πτυχίο του BACHELOR (BBA) στο  MIS (Management Information Systems) και το MASTERS (MBA) στο Διεθνές Μάρκετινγκ.    
Αυτό ήταν το ξεκίνημα μιας νέας τάσης στο χώρο των αποδυτηρίων όλων των Ελληνικών γηπέδων.

ΕΞΕΛΙΞΗ

Αθλητές σε όλη την Ελλάδα κάνουν πρωταθλητισμό και πετυχαίνουν τους στόχους τους  με την βοήθεια των προϊόντων ΤΖΕΛΑΛΗΣ από τα μέσα του 80.  Από τα ξεκινήματα με το M/TAPE, M/WRAP, Medi-Kits της MUELLER,  στα σορτς προσαγωγών και στις επιστραγαλίδες της McDAVID, στους εξειδικευμένους πάτους της SPENCO, απέδειξαν  ότι ήταν απλά μία αρχή σε ότι θα επακολουθούσε. Στα

there

μέσα του 90, και αφού ανεβάσαμε ψηλά τον πήχη στα αποδυτήρια των ομάδων, μια πλήρη και ολοκληρωμένη σειρά  επιγονατίδων, επιστραγαλίδων και άλλων ναρθήκων, από εταιρίες που κατ’ αποκλειστικότητα αντιπροσωπεύουμε, έφεραν εγνωσμένης αξίας προϊόντα σε αθλητές όλων των επιπέδων. Αυτό ήταν απλώς το ξεκίνημα της επανάστασης στο χώρο της Αθλητιατρικής και στην ανοδική πορεία της ΤΖΕΛΑΛΗΣ Sports Medicne.

Ίσως να δείχνετε την υποστήριξη σας με το να υποστηρίζετε την ομάδα σας από την εξέδρα, ή ίσως με το να οδηγάτε τον αυριανό πρωταθλητή στη προπόνηση του. Εμείς θα θέλαμε να δείχνουμε την υποστήριξη μας σ’ έναν αθλητή μέσω ορθοτικών – την επιστήμη της υποστήριξης των αδυνάμων αρθρώσεων και μυών με διαφόρων ειδών νάρθηκες. Για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τον πιο απαιτητικό αθλητή, πάντα στηριχτήκαμε στην επιστημονική μας ομάδα που απαρτίζεται από τους καλύτερους ερευνητές και γιατρούς. Ίσως η μεγαλύτερη απόδειξη να βρίσκεται πίσω από την ευρεία γκάμα από νάρθηκες για τον αστράγαλο, για το γόνατο, για τη μέση, για το καρπό, για τον αγκώνα, για τον ώμο, και για οποιαδήποτε άλλο μέρος του σώματος. Το πιο ελαφρύ αλλά και πιο δυνατό πολυκαρμπονικό της αεροδιαστημικής βιομηχανίας  προϊόν συνδυασμένο με την πιο εξελιγμένη από  επιστημονικής πλευράς  μορφή νάρθηκα. Ο τέλειος συνδυασμός. Το αποτέλεσμα είναι ένας αποτελεσματικός νάρθηκας στη πράξη και όχι στη θεωρία. Φορέστε το για να δείτε τη πραγματική λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα του
Για μας αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να στηρίξουμε έναν αθλητή!   

 

ΕΠΙΝΟΗΣΗ

 

Η επιτυχία ενός αθλητή τις περισσότερες φορές είναι αποτέλεσμα των φυσικών του ικανοτήτων. Περίπου το ίδιο ισχύει για τους νάρθηκες και τα διάφορα υποστηρίγματα. Η δυνατότητα να είσαι ¨φυσικός¨, είναι κρίσιμο όχι μόνο στο να παρέχεις σταθερότητα για έναν αθλητή, αλλά στο να τον επιτρέψεις εμπράκτως να δρα απεριορίστως. Η έρευνα, ο σχεδιασμός και η λειτουργική αξιολόγηση είναι τα συστατικά της επιτυχίας. Η ευρεία αλλά και πατενταρισμένη σειρά προϊόντων μας είναι η δύναμη της εταιρείας μας. Η αναζήτηση καινοτόμων προϊόντων η μόνιμη έννοια μας.
Εφοδιάζουμε αθλητές με τα πιο εξελιγμένα Αθλητιατρικά προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά αυτή τη στιγμή.

ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ

Είναι μάλλον πιο εύκολο να μετρήσεις την επιτυχία μας από τους αθλητές που ωφελούνται. Κοιτάξτε προσεκτικά οποιοδήποτε ματς που θα δείτε το Σαββατοκύριακο και θα μας δείτε «ΤΖΕΛΑΛΗΣ». Ξεφυλλίστε ένα αθλητικό περιοδικό η οποιαδήποτε ημερήσια εφημερίδα και θα μας δείτε. Το μεγαλύτερο ποσοστό των αθλητών των περισσοτέρων αθλημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χαντμπολ, καράτε) εμπιστεύονται τη γκάμα των προϊόντων μας, όσο και οι καθημερινώς αθλούμενοι στην Ελλάδα.  Όλη η σειρά των προϊόντων του ομίλου εταιριών Τζελάλη βρίσκονται στα περισσότερα αθλητικά, ορθοπεδικά και εξειδικευμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
Τα ίδια προϊόντα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες αθλητές είναι διαθέσιμα για τους απλούς και καθημερινούς αθλητές που γυμνάζονται.

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ

Η εταιρία μας προσφέρει λύσεις και εκτός των γραμμών των γηπέδων όπου υπάρχει ο συναγωνισμός. Τα τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα μας που έχουν σχεδιαστεί ανάλογα με τις απαιτήσεις των καλυτέρων αθλητών, φέρνουν τώρα στην αγορά, υψηλού επιπέδου προϊόντα για απλούς και καθημερινούς ανθρώπους. Η σειρά των προϊόντων μας, που μας έχουν βγάλει ασπροπρόσωπους στα αποδυτήρια αλλά και στους αγωνιστικούς χώρους των Ελληνικών ομάδων τα τελευταία 30 χρόνια, θα τα βρείτε κρεμασμένα και στα περισσότερα αθλητικά, εξειδικευμένα, ορθοπεδικά καταστήματα, και στα φαρμακεία δίνοντας λύσεις στον καθένα ανεξαρτήτου ηλικίας είτε είναι παππούς ή γιαγιά, πατέρας ή μάνα, παιδί, για όλες τους τις ανάγκες.
Κρατάμε όλους μέσα στο παιχνίδι, είτε στη δουλειά, είτε στο γήπεδο!    

ΚΙΝΗΤΡΟ

Τι εμπνέει κάθε αθλητή; Το ίδιο ακριβώς πράγμα που εμπνέει όλους μας – μας αρέσει ο ανταγωνισμός. Παρ'όλες τις επιτυχίες, καινοτομίες, διεκδικήσεις, και αναγνωρίσεις, η κοινή συνισταμένη είναι η διάθεση μας για εξέλιξη και πρόοδο. Η παρουσία της εταιρίας μας ήδη σε Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία  δίνει τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές να βρουν τη γκάμα των προϊόντων μας. Η πολυετής εμπειρία των πωλητών μας σε συνάρτηση με την θέληση των πελατών μας για συνεχή ενημέρωση για την εξέλιξη των προϊόντων της επόμενης γενεάς, μας επιτρέπει  να ανανεώνουμε και να φρεσκάρουμε τα ράφια με σύγχρονα προϊόντα.
Ο όμιλος εταιριών ΤΖΕΛΑΛΗΣ είναι ο ηγέτης και πρωταγωνιστής σε προϊόντα «αποδυτηρίων», διαθέτοντας ότι χρειάζεται ένας γυμναστής, φυσιοθεραπευτής και διατροφολόγος, από spray, αναλγητικές αλοιφές, tape, ηλεκτρολύτες, πρωτεΐνες, κλπ.
Ο όμιλος εταιρειών Τζελάλης είναι ο ηγέτης και πρωταγωνιστής στο τομέα των ορθοπεδικών προϊόντων. Η ευρεία γκάμα των προϊόντων χρησιμοποιούνται προληπτικά αλλά και μετατραυματικά, μεταχειρουργικά – για ταχύτερη και ομαλότερη αποκατάσταση και καλύτερη κινητοποίηση.
Ο όμιλος εταιριών ΤΖΕΛΑΛΗΣ είναι ο ηγέτης και πρωταγωνιστής στον τομέα των ορθωτικών δίνοντας λύσεις στα προβλήματα ενός απλού ανθρώπου έως και του πιο απαιτητικού αθλητή στο πιο σημαντικό σημείο του σώματος που είναι τα πόδια του.
Η πολυπληθής γκάμα πάτων, ξεκινώντας από το πιο απλό και καταλήγοντας στον πιο εξειδικευμένο, δίνει την δυνατότητα στον ίδιο και με απλούστατα τρόπο να τον τοποθετήσει και να τον εφαρμόσει, δίνοντας έτσι μια φθηνή αλλά και σίγουρη λύση!

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
 
Η  ΤΖΕΛΑΛΗΣ είναι αφοσιωμένη στη πρόληψη και αποκατάσταση, και συγχρόνως στην ενθάρρυνση  της αθλητικής συμμετοχής όλων των ανθρώπων, υιοθετώντας μία αθλητική απασχόληση στη καθημερινή ζωή των ανθρώπων.
Ο σκοπός μας είναι ένας και μοναδικός, να συνεχίσουμε να είμαστε η κορυφαία επιλογή και προτίμηση του γυμναστή, φυσιοθεραπευτή, γιατρού, διατροφολόγου και τέλος επαγγελματία αθλητή ανεξαρτήτως αθλήματος, δίνοντας τους ποιοτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξελιγμένης τεχνολογίας, διευκολύνοντας έτσι το έργο τους.

Shipwreck Beach Tour

SportsMedShop
Tzelalis_Nutrition
Network
facebook